Zwembaden • 19 maart 2020

Baas boven baas met deze gigantische Intex Ultra XTR zwembaden!

Je denkt misschien: een Intex zwembad, die koop je bij de action, toch? En dat klopt. Maar het ene Intex zwembad is het andere niet. Het merk bedient de hele markt, van de zwembaden voor een paar tientjes, die je bij de action ziet liggen, tot de meest luxe varianten.

De Intex Ultra XTR zwembaden zijn de crème de la crème van de bovengrondse zwembaden. Het neusje van de zalm. Zet zo’n ding in je tuin en je buren lopen je tuindeur plat. Je bent gewaarschuwd.

Wat te denken van dit model.Met een diameter van 488 cm heb jij alle ruimte om lekker op je opblaasbare flamingo te drijven, genietend van een ijskoud drankje! Nu denk je misschien: Wow wat een tof ding! En je hebt gelijk. Maar het wordt nog beter.

Een zwembad met een diameter van 7,32 meter. Now we’re talking! Met dit ding in je tuin kun je een heuse pool party organiseren. Hierin kun je lekker chillen met zo’n 14 personen. Dit zwembad wordt, zoals alle Ultra XTR zwembaden, geleverd met grondzeil, afdekzeil, zandfilterpomp en veiligheidtrap. Bovendien heb je 2 jaar garantie op de liner en het frame. Maar wacht er is meer.

Dit is de Intex Ultra XTR 975 x 488 x 132. Hij is 488cm breed en 975cm lang. Dat is bijna tien meter! TIEN METER! Als je dit zwembad in je tuin hebt staan… wow, dan heb je echt een grote tuin!