Ventilatoren • 22 maart 2020

Laat maar waaien: 3 keer bijzondere ventilatoren die jouw interieur NIET verpesten!

Een ventilator kan een hoop verlichting geven in tijden van (extreme) hitte. En natuurlijk kun je dan kiezen voor een louter functioneel object. Maar het oog wil ook wat, toch? Daarom hier 3 van de mooiste ventilatoren die jouw interieur niet verpesten.

Boneco Air Shower Fans

De ventilatoren van het Zwitserse Boneco zijn geen straf voor het oog. Een mooi ontwerp, strak afgewerkt en bovendien zeer functioneel. Maar het zijn dan ook Zwitsers, die zijn niet anders gewend. De prijzen van de Boneco Airshower fans zijn niet onaantrekkelijk, van een kleine €30 voor een tafelmodel (Boneco F50) tot zo’n €180 voor de grootste Boneco Air Shower F230.

Dyson Pure Cool

Ventilatoren van Dyson zijn innovatief en onderscheidend. En dat zie je terug in de vormgeving: modern en futuristisch. Je moet er wel een beetje van houden. Deze ventilatoren zijn natuurlijk vooral kenmerkend doordat ze geen zichtbare bladen hebben. Daarnaast is dit technisch hoogstandje zeer stil en zuinig t.o.v. reguliere ventilatoren.

Stadler Form Otto

Deze vloerventilator past in vrijwel ieder interieur. De combinatie van het zwarte metaal en de ronde behuizing van bamboe geven deze Stadler Form Otto een stoere uitstraling. Met zijn 5 bladen en een diameter van 37cm kan de Otto tot 2.400 m3 lucht per uur verplaatsen.